Hjemmesiden

Alle medlemmer opfordres til at beskrive sig selv og deres kunstneriske "indfaldsvinkler", og få det sat op på hjemmesiden. 

Omtale af kunstnerne, og billeder af deres værker, giver hjemmesiden mange flere besøg  og er med til at gøre siden livlig og interessant for webgæster at se på.

Dette medfører automatisk større interesse for galleriet, og dermed forhåbentlig et større besøgstal i galleriet, som kommer alle tilgode.

Tekst og billeder som medlemmer ønsker opsat på siden, kan tilsendes pr. mail til

anette_aagade@hotmail.com

 

Kun medlemmer som har betalt medlemskontingent, kan få vist deres sider. Hvis medlemmer ikke har betalt kontingent, fjernes de fra hjemmesiden efter 2 mdr. og skal såfremt de ønsker at komme på hjemmesiden igen, fremsende nye billeder og skriftmateriale når de bliver medlem igen.

 

Ligeledes kan medlemmer som selv afholder kurser eller andre arrangementer, få annonceret for deres kurser/arrangementer.

Tekst og billeder som medlemmer ønsker opsat på siden i forbindelse med arrangementerne, kan tilsendes pr. mail til:

 anette_aagade@hotmail.com

som så vil sørge for at arrangementet kommer på hjemmesiden.

Hvis du har viden om et arrangement andetsted, må du meget gerne orientere os om det, så vi evt. kan få det sat på hjemmesiden.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Laurits Vemmelund | Svar 11.10.2017 14.58

Har I åbent i efterårsferien

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.08 | 11:40

Jeg har flere New York malerier, 100x200 cm. 8500 kr. Send din e-mail til mig, poul.spanggaard@outlook.dk, så sender jeg info om malerier + forsendelse. Vh Poul

...
06.08 | 20:09

Dette er lekkert Det hadde passet godt i min stue. Vi er meget glad i New York. Litt besværlig å frakte det til Norge, men kan slikt sendes? vet dette er solgt

...
14.06 | 21:36

SOLGT

...
14.06 | 21:36

SOLGT

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE