Jens Risgaard

Kunstner: Jens Risgaard, Aalestrup.

Kunstart: Jagtknive, Penne og Smykker.

Kontaktes på: 29930303

Email: risgaardj@gmail.comJeg har oprindelig en uddannelse som elektriker i Gedsted, som jeg arbejdede med i 13 år.
I 1982 søgte jeg nye udfordringer, her blev der en stilling ledig på det ny etableret plejehjem Aaglimt i Aalestrup, jeg tænker at den stilling måtte jeg jo søge og var heldig at få stillingen, der var jeg så til 2013 hvor jeg  gik på pension, men inden jeg kom så langt, skulle jeg jo finde ud af hvad jeg så skulle lave efter den tid, jeg har altid haft lyst til at bruge mine hænder, derfor købte jeg en lille drejebænk der kunne bruges til træ, efter hånden blev der også købt andre maskiner.
Jeg var nok lidt forsigtig i starten, det blev til nogle lysestager, skåle og andre småting, det blev der nu lavet om på, i stedet begyndte jeg at lave nogle penne sæt der består af pencil, kuglepen og fyldepenne, alle er lavet i noget eksotisk træ og horn, de præsentere sig godt når de så ligger i en æske.                                                Men ting har jo med at udvikle sig, jeg måtte jo også prøve at lave en jagtkniv, det gik nu meget godt, så blev jeg grebet af dette, jeg har i nogle år deltaget i et knivkursus som blev afholdt på Havbro efterskole. Det er blevet til en del jagt og fiskeknive som også er lavet i eksotisk træ og horn, dertil hører der jo også en skede som jeg laver i kernelæder, i læderet er der mulighed for at lave nogle fine detaljer.
Jeg har jo skrevet at tingene har det med at udvikle sig, det har de gjort igen, det er blevet til en del smykker, mest som halskæder men også øre vedhæng og ørestikker, de findes i både forgyldt Sterling sølv og sterling sølv. 
Jens Risgaard.
Engvej 28 
9620 Aalestrup.
Mobil 29930303

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I går | 01:14

Hej.
Kirsten udstiller ikke i galleriet lige i øjeblikket, men vi har åben i morgen fra kl. 13-16. Hilsen Anette fra galleri-Aalestrup .

...
24.09 | 20:30

Hej Kirsten.
Vi vil kikke forbi i morgen søndag, hvis det passer dig

...
19.07 | 11:37

Hej Irma
jeg er interesseret i om du stadigvæk gør i at lave smykker.
har før været ude ved dig og en af de flotte jeg købte er desværre gået i stykke

...
27.07 | 21:57

Vi er et galleri hvor forskellige kunstere, som har lejet en stand, udstiller og sælger deres egne værker. Hilsen galleri-aalestrup.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE