Jens Risgaard

Kunstner: Jens Risgaard, Aalestrup.

Kunstart: Jagtknive og Penne.

Kontaktes på: 29930303

Email: risgaardj@gmail.com


Jeg er uddannet elektriker,som jeg arbejde med i 13 år. Derefter var jeg pedel på plejehjemmet Aaglimt fra 1982 til 2013, hvor jeg gik på pension, men inden jeg kom så langt, skulle jeg jo finde ud af, hvad jeg skulle beskæfte mig med som pensionist.
Jeg købte en lille drejebænk, da jeg godt kan lide at arbejde i træ.
I starten blev det til nogle lysestager, skåle og andre småting, men efterhånden begyndte jeg at lave nogle penne sæt, der består af pencil, kuglepen og fyldepen, som alle er lavet i noget eksotisk træ og horn, de præsentere sig godt, når de ligger i en æske.
Tingene har det jo med at udvikle sig, så jeg blev grebet af at lave jagtknive, det gik meget godt, og jeg har nu i nogle år deltaget i et knivkursus, som bliver afholdt på Havbro efterskole.                                 Jagt og fiskeknivene er også lavet i eksotisk træ og horn, dertil hører jo også en skede, som jeg laver i kernelæder, i læderet er der mulighed for at lave nogle fine detaljer.
Jeg har jo skrevet at tingene har det med at udvikle sig, det har de gjort igen, det er blevet til en del smykker, mest som halskæder men også øre vedhæng og ørestikker, de findes i både forgyldt sølv og guld.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.07 | 21:57

Vi er et galleri hvor forskellige kunstere, som har lejet en stand, udstiller og sælger deres egne værker. Hilsen galleri-aalestrup.

...
27.07 | 19:48

Jeg har et maleri af Christian Nybo Jensen som jeg gerne vil have solgt, har ikke plads til det

...
19.02 | 19:19

Hej Jytte og Palle.
Vi afventer om vi må åbne efter den 28 feb. det håber vi meget vi må, men i hører fra os, så snart vi ved noget. Hilsen Anette.

...
19.02 | 13:06

Hej Anette Er der noget sidste nyt fra Galleriet ? Mvh. Jytte og Palle

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE