Helle Bejlegaard

Kunstner: Helle Bejlegaard

Art: Abstrakt og ekspressiv billedkunstner

Om mig: M it kunstværk stiger op fra mit indre univers. Følelser og tanker bygges op på lærredet. Fortid, nutid og fremtid blandes i et abstrakt univers, hvor farver regerer. Jeg arbejder intuitivt og ekspressivt, og ved aldrig helt, hvad jeg ender med – faktisk vil jeg heller ikke vide det”

Min inspiration kommer fra mine følelser, tanker og naturen, hvor fantasien styrer mere end virkeligheden. Jeg finder inspiration alle steder og påvirkes af de organiske former og naturens kraft, men min skabelse er legende og abstrakt. Jeg har ikke en favoritfarve. Resultatet er et spejl af min sindstilstand i det nuværende øjeblik, som hele tiden er i forandring.

Jeg arbejder i akryl, fordi materialet passer til mine metoder. Jeg bruger også blyant og kul til at markere former, bevægelse og blikfang. 

Mine malerier er nummereret, uden titel, fordi beskueren (dig) ikke skal påvirkes af min titel på maleriet. Måske rører maleriet dig et helt andet sted end mig, og jeg ønsker ikke du påvirkes af min titel.

Jeg er fascineret af det abstrakte og farver. At skabe og være kreativ har altid været min store passion. Mit kunst er helt unikt og findes kun i ét eksemplar.

 

Jeg maler fordi det er livsbekræftende, udfordrende, meditativt, sjovt og det gør mig glad.

 

Mine værker kan findes i private samlinger, og er blevet præsenteret i kunstforeninger, offentlige og private firmaer, ved kunstudstillinger og gallerier.

 

Kontakt:   Mobil 20 87 71 61 / Se mere på www.hellebejlegaard.dk

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.07 | 21:57

Vi er et galleri hvor forskellige kunstere, som har lejet en stand, udstiller og sælger deres egne værker. Hilsen galleri-aalestrup.

...
27.07 | 19:48

Jeg har et maleri af Christian Nybo Jensen som jeg gerne vil have solgt, har ikke plads til det

...
19.02 | 19:19

Hej Jytte og Palle.
Vi afventer om vi må åbne efter den 28 feb. det håber vi meget vi må, men i hører fra os, så snart vi ved noget. Hilsen Anette.

...
19.02 | 13:06

Hej Anette Er der noget sidste nyt fra Galleriet ? Mvh. Jytte og Palle

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE