Helle Bejlegaard

Kunstner: Helle Bejlegaard

Art: Abstrakt og ekspressiv billedkunstner

Om mig: M it kunstværk stiger op fra mit indre univers. Følelser og tanker bygges op på lærredet. Fortid, nutid og fremtid blandes i et abstrakt univers, hvor farver regerer. Jeg arbejder intuitivt og ekspressivt, og ved aldrig helt, hvad jeg ender med – faktisk vil jeg heller ikke vide det”

Min inspiration kommer fra mine følelser, tanker og naturen, hvor fantasien styrer mere end virkeligheden. Jeg finder inspiration alle steder og påvirkes af de organiske former og naturens kraft, men min skabelse er legende og abstrakt. Jeg har ikke en favoritfarve. Resultatet er et spejl af min sindstilstand i det nuværende øjeblik, som hele tiden er i forandring.

Jeg arbejder i akryl, fordi materialet passer til mine metoder. Jeg bruger også blyant og kul til at markere former, bevægelse og blikfang. 

Mine malerier er nummereret, uden titel, fordi beskueren (dig) ikke skal påvirkes af min titel på maleriet. Måske rører maleriet dig et helt andet sted end mig, og jeg ønsker ikke du påvirkes af min titel.

Jeg er fascineret af det abstrakte og farver. At skabe og være kreativ har altid været min store passion. Mit kunst er helt unikt og findes kun i ét eksemplar.

 

Jeg maler fordi det er livsbekræftende, udfordrende, meditativt, sjovt og det gør mig glad.

 

Mine værker kan findes i private samlinger, og er blevet præsenteret i kunstforeninger, offentlige og private firmaer, ved kunstudstillinger og gallerier.

 

Kontakt:   Mobil 20 87 71 61 / Se mere på www.hellebejlegaard.dk

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.08 | 11:40

Jeg har flere New York malerier, 100x200 cm. 8500 kr. Send din e-mail til mig, poul.spanggaard@outlook.dk, så sender jeg info om malerier + forsendelse. Vh Poul

...
06.08 | 20:09

Dette er lekkert Det hadde passet godt i min stue. Vi er meget glad i New York. Litt besværlig å frakte det til Norge, men kan slikt sendes? vet dette er solgt

...
14.06 | 21:36

SOLGT

...
14.06 | 21:36

SOLGT

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE