Nina Boye Brandt

Kunstner: Nina Boye Brandt, Hadsten.

Kunstart:  Malerier.

Tlf.:   42470225

E-mail: ninaboye@gmail.com

Kunstudfoldelse i billedkunst
Det er hånd som fører penslen i min billedkunst. Det kommer til udtryk i abstrakt og ekspressivt kunstværk. Jeg ved aldrig helt præcis hvad det færdige billede munder ud i. Det vigtigst for mig, som maler er selve processen og det færdige resultat kan give noget tilbage til mig. Det er i den stemning og følelse, som afspejles i billedet og farvevalget. Det er legen med penslen og farverne og det, at kunne gå på opdagelse i billedet og se nye figurer alt efter hvilken vinkel tilskueren ser billedet i.
Titlen på billedet er individuelt alt efter hvad hver enkelt person ser i billedet. Jeg giver derfor ikke mit værk en titel, da det ellers vil ødelægge oplevelsen og give en forhåndsindtryk hvad Du, som kigger på billedet, vil opleve.
Jeg maler med akryl farve. Det er en processens, hvor det giver mig, som kunster mulighed for at lege med farverne og ligge lag på lag uden det bliver gnidderet sammen.
Jeg er en glad amatør kunstner, som maler i fritiden ved siden af mit fuldtidsarbejde. Det er mit første projekt at udstille min billedkunst for offentligheden.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.07 | 21:57

Vi er et galleri hvor forskellige kunstere, som har lejet en stand, udstiller og sælger deres egne værker. Hilsen galleri-aalestrup.

...
27.07 | 19:48

Jeg har et maleri af Christian Nybo Jensen som jeg gerne vil have solgt, har ikke plads til det

...
19.02 | 19:19

Hej Jytte og Palle.
Vi afventer om vi må åbne efter den 28 feb. det håber vi meget vi må, men i hører fra os, så snart vi ved noget. Hilsen Anette.

...
19.02 | 13:06

Hej Anette Er der noget sidste nyt fra Galleriet ? Mvh. Jytte og Palle

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE