Lene Toft

Kunstner : Lene Toft, Viborg.

Kunstart:  Malerier.

Tlf: 23839937

E-mail: info@lenetoft.dk

Hjemmeside: www.lenetoft.dk

Jeg har altid elsket at skabe noget med mine hænder.
Det startede som barn - som det vel gør for alle.🙂

Som årene gik, og jeg blev teenager forblev kun tegningerne. Men da voksenlivet virkelig satte ind, forsvandt også tegningerne....
Gudskelov fik jeg i 1996 igen øjnene op! I vores lille lokale aftenskole startede noget nyt. Det var noget med vandfarver. Det lød spændene! Jeg malede akvarel nogle år, hvorefter jeg holdt en lang pause på flere år i forbindelse med studierne.
I 2007 kunne skabertrangen ikke vente på sig mere! Jeg var i mellem tiden flyttet til Århus. Akrylfarver var blevet populær og jeg tog på malerkursus i akrylmaling. Siden har jeg udelukkende malet med akryl på lærred.
Da tiden altid har været knap p.g.a. fuldtidsjob og konkurrencehest, har det været meget svært at finde tiden til at male. Og jeg har malet i perioder med flere måneders, endda års, mellemrum.
Male-og skabertrangen har dog altid ligget på lur.🙂 Og jeg har gennem årene deltaget i rigtig mange tegne- og malerkurser, men aldrig rigtig nået at hoppe af hamster hjulet og at få malet på andre tidspunkter.
Nu har jeg fået lavet mig et lille atelier og elsker at stå og male, når lejligheden byder sig.
Jeg har nu udviklet min egen stil blandt andet ud fra alle de forskellige stilarter, ideer og holdninger fra kurserne og i særdeleshed min egen grundholdninger.
En stil, som er i konstant udvikling. En sindssyg spændende proces! Til en rejse i maleriets forunderlige verden. En rejse, som ingen ende vil tage.! 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.07 | 21:57

Vi er et galleri hvor forskellige kunstere, som har lejet en stand, udstiller og sælger deres egne værker. Hilsen galleri-aalestrup.

...
27.07 | 19:48

Jeg har et maleri af Christian Nybo Jensen som jeg gerne vil have solgt, har ikke plads til det

...
19.02 | 19:19

Hej Jytte og Palle.
Vi afventer om vi må åbne efter den 28 feb. det håber vi meget vi må, men i hører fra os, så snart vi ved noget. Hilsen Anette.

...
19.02 | 13:06

Hej Anette Er der noget sidste nyt fra Galleriet ? Mvh. Jytte og Palle

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE