Retningslinier / Standoversigt

Medlemskab: 

For at udstille i galleriet skal man være medlem.

Det koster 100 kr. pr. år.

Se opslag i galleriet el. vores hjemmeside under ”Bliv udstiller.


Standleje:

Priserne er for standleje + medlemskontingent

  -  Standleje:   1/1 stand: 800,- kr. pr udstillingsperiode (2 måneder) + medlemskontingent kr. 100,- som gælder 1 år. Deles standen betaler begge udstiller medlemskontingent.  1/2 stand: (Vi har kun 5 stk) 400,- kr. pr. udstillingsperiode (2 måneder) + medlemskontingent kr 100,- pr. år.               

 

Man kan spare 100,-kr ved at skrive sig på vagtplanen og tage en vagt i sin udstillingsperiode.

Udstiller som udebliver fra, eller aflyser en planlagt vagt, opkræves 100,- kr.

Vagtplanen hænger på opslagstavlen i galleriet, så der er mulighed for at skrive sig på, den dag man laver sin udstilling. Man bedes så vidt muligt at betale over netbank, og det anbefales, at man under bemærkninger skriver Navn + de måneder man udstiller + dato for vagt.

           Eks.” Mette S. Eriksen" Juli – aug. Vagt 13/7”.

Udstillingerne:

For at vi kan sikre os at Galleri Aalestrup bliver ved med at være et spændende og kreativt sted at besøge, skal alle udstillere skifte plads hver anden måned. Vinduespladserne er vores ansigt udadtil som ses af mange forbipasserende, og er derfor meget eftertragtede. For at skabe fornyelse, er det ikke muligt at udstille i vinduerne to udstillingsperioder i træk.

Udstillingerne skal være færdiglavet senest torsdag, hvor ferniseringen er om lørdagen.

Borde og lignende som bruges i udstillingerne skal være forholdsvise lave, hvis der anvendes duge skal de være i neutrale farver. (Sort, hvid, råhvid el. jordfarver).

Standskifte:

Udstillingerne tages ned kl. 16 sidste søndag i udstillingsperioden. Hvis man ikke har mulighed for at møde op på ovennævnte tidspunkt, skal man selv lave aftale med ny udstiller om andet tidspunkt, eller lave en aftale med Anette Spanggaard. Liste over nye udstillere kan ses i galleriet eller på hjemmesiden ca. 8 dage før ferniseringen.

Opstilling,  nedtagning og udstilling af værker, er på udstillernes eget ansvar. Der må kun flyttes rundt på andres værker efter aftale med pågældne udstiller.

Hverken Galleri-Aalestrup eller andre udstillere kan stilles til regnskab for evt. defekter, eller økonomiske tab i forbindelse med salg af andres værker og nedtagning af andres værker i udstillingsperioden.                            Standen skal være rengjort efter brug (gulvet fejes el.støvsuges, vinduer vaskes indvendigt). Ophæng til malerier m.m fjernes og lægges i kassen, hertil.

Reglerne bliver løbende tilpasset og opdateret, idet vi bestræber os på at det skal være en fornøjelse at udstille, samt at arbejdet vedrørende udstillingerne skal være så enkelt som muligt.

Bestyrelsen.

Se underpunkt: Standoversigt.

Vagtplanen:

Det er udstillerne der passer galleriet på åbningsdagene.

Sekretæren ringer eller skriver ud til medlemmerne når der mangler ”passere".

Men hvis man har skrevet sig på en vagt og efterfølgende bliver forhindret, skal man selv forsøge at få en anden til at tage vagten (Gælder også for faste åbningsdage i hverdagen).

Husk at skrive ændringen på vagtplanen i galleriet.